Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

TSC iz Bačke Topole u narednom periodu sa klupe će voditi Mirko Jovanović, sportski direktor kluba, pošto je završena saradnja sa šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem.

„Klub je izuzetno ponosan na činjenicu da je Mladen Krstajić vodio TSC u jednom izuzetno teškom periodu i zahvalan je na svemu što je učinio za TSC. Ipak, niz slabijih rezultata, posle dobrog starta sezone, doveo je do zajedničke odluke da je timu u ovom trenutku potrebna promena na klupi“, poručili su iz kluba iz Bačke Topole.

PROČITAJTE JOŠ

Jovanović, koji je pre dolaska Krstajića bio pomoćnik trenera iznenada preminulog šefa struke Zoltana Saba, vodiće tim do odluke o novom treneru.

„Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano“, rekao je predsednik TSC, Janoš Žemberi.

Sa druge strane, kako je dodao Žemberi, najbolje rešenje je da tim sa klupe u prelaznom periodu vodi Mirko Jovanović, koji dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu.

„Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži maksimum i da prevaziđe rezultatsku krizu“, dodao je predsednik kluba.

BONUS VIDEO Bajro Župić o dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram