Foto: Promo

Vrhunski sportski sadržaj.

Najgledaniji regionalni sportski kanal SK rešio je da obraduje verne fanove otvaranjem sopstvenog kataloga u EON Video klubu u kojem će se naći najgledanije emisije, ekskluzivni intervjui sa velikanima sporta, magazini o ekstremnim sportovima, trkama i tenisu ali i arhivski snimci utakmica koje se pamte.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom katalogu sportskog programa koji se od danas nalazi u EON video klubu, gledaoci mogu pronaći čak 21 serijal.

Kroz emisiju „Autoportret“ nam se predstavljaju sportski velikani sa ovih prostora, za ljubitelje adrenalina spremili smo „Ekstremni svet sporta“ – emisije o ljudima koji pomeraju granice mogućeg svakog dana dok odgovore na najzanimljivija blic pitanja iz oblasti sporta svi zainteresovani mogu naći u rubrici „Da li znate?“.

EURO Velikani je emisija o šampionatima u fudbalu sa starog kontinenta kroz istoriju i priče o njihovim najznačanijim učesnicima: Džajiću, Zidanu, Bekenbaueru, Inijesti, Ronaldu…. dok je učešću domaće reprezentacije na evropskom takmičenju posvećena emisija PLAVI NA EURO.

Fudbalu su posvećene i emisije FK na SK i „Football is great“ koje donose ekskluzivne intervjue, priče i zanimljivosti iz klubova i liga koje se emituju na SK kanalima. Za ljubitelje MOTO GP, tu su specijali u produkciji SK snimljeni na najvažnijim trkama u Evropi donoseći nam uvid i u ono šta se dešava pored staze.

Mnogo je velikih momenata u istoriji jugoslovenskog fudbala, a mi smo izdvojili samo najbolje od najboljeg. Uvek je lepo setiti se tih lepih trenutaka pa su zato tu emisije “Zlatni golovi” i “Zlatni momenti YU sporta”
Dodatno za verne sportske fanove iz arhive izvlačimo najvažnije, najzanimljivije, najuzbudljivije sportske događaje koji ste u poslednjih 15 godina imali priliku da gledate na kanalima Sport Kluba ali se podsećamo i utakmica koje se pamte kroz istoriju.

BONUS VIDEO Šolak se raduje golovima Sautemptona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar