Foto: twitter.com

Miodrag Gemović, nekadašnji fudbaler Vojvodine, postigao je atraktivan gol za arapski klub Al Halidž.

PROČITAJTE JOŠ

Njegov tim je pobedio Al Drai sa 2:0 na gostovanju, a drugi pogodak za potvrdu trijumfa u 77. minutu bio je spektakularan i adekvatno ispraćen zahvaljujući arapskim komentatorima.

Zanimljivo je da je Gemović završio u Saudijskoj Arabiji poput Nenada Lalatovića, koji je zaslužan za njegov karijerni uspon.

Gemović je svojevremeno završio u zatvoru posle jedne tuče, a pre kobnog momenta, Lalatović ga je skautirao i založio se za njega, kako bi ga doveo u Vojvodinu.

„Gemović je tada bio na izdržavanju kazne u zatvoru, mislim u Šapcu. Igrao je protiv mene kada je bio u Mačvi, čini mi se. Moj bek nije mogao da ga sačuva, upao mi je u „oko“, ja sam tražio da ga dovedemo. Rekli su „ne možemo šefe da ga potpišemo, on je u zatvoru“. Pitam zašto, kažu mi da je udario jednog momka koji mu je zadirkivao trudnu ženu. I neka ga je udario, štitio je svoju porodicu i suprugu koja je bila trudna. Odgovarao je za to, bio u zatvoru par meseci. Pitao sam da li postoji ikakva mogućnost da ga dovedemo i da potpiše, da ga ne uzme neki drugi klub. Preko advokata i svega, poslali smo mu ugovor tamo i on je potpisao i došao. Jedan je od boljih krilnih igrača u Srbiji. Imao sam podršku od svih u upravi, on je stvarno kvalitetan igrač. Meni se taj gest još više i dopao, jer sam video da je štitio svoju trudnu ženu, vidi se po tome da je jedan kvalitetan momak koji štiti svoju porodicu“, rekao je svojevremeno Lalatović u velikom intervjuu za Nova.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Gemovic (@miodraggemovic)

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar