Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić nije trenutno zadovoljan svojim statusom u tom klubu.

Tu informaciju potvrdio je i Karlo Ančeloti, trener „kraljevskog kluba“, jer iskusni hrvatski veteran nema minutažu kakvu bi želeo i na koju je navikao.

PROČITAJTE JOŠ:

Luka je produžio ugovor na još godinu dana s Realom, mada je imao i unosnih ponuda iz Saudijske Arabije u koju nije odlučio da ode.

Međutim, ispao je iz startne postave „blankosa“, a odigrao je samo pola sata u prve dve utakmice sezone, dok španski mediji već pretpostavljaju da je mesto startera izgubio na duže staze.

Ančeloti nije hteo da krije nezadovoljstvo svog 37-godišnjeg veziste zbog te činjenice, mada je dodao da je prelazni rok za klub sa Santjago Bernabeua gotov, sugerišući time da neće biti pojačanja i da stanje ostaje ovakvo kakvo je.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

„Za Modrića je to neobična situacija, nije navikao na to i nije srećan. Dobro trenira i sigurno će dati svoj doprinos. Što se mogućeg odlaska u Saudijsku Arabiju tiče, on je o tome već odlučio tokom prošlog leta“, rekao je Ančeloti pred meč sa Seltom iz Viga.

Ništa drugačije nije ni sa Tonijem Krosom, još jednim Realovim veteranom, dok Španci pišu da se Luka sve teže nosi s godinama i da u taboru „blankosa“ ima i mlađih željnih dokazivanja na toj poziciji.

Navode i da je hrvatski as besan, uprkos tome što je Ančeloti i njemu i Krosu u četiri oka rekao da ostaju bitni faktori u igri Reala, ali sa smanjenom minutažom i shodno tome uticajem na tok sezone.

BONUS VIDEO: Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar