Srnić protiv Liverpula; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić dobio je podršku od Petra Orlandića, nekadašnjeg saigrača iz crveno-belog dresa, pred veoma važan okršaj s Milanom.

Momak koji je uvek igrao sa posebnom energijom za Zvezdu vratio se ove sezone iz Španije i protiv Milana će, najverovatnije od starta, zauzeti mesto po levoj strani.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli u četvrtak od 21 sat igraju revanš protiv Milana, nedelju dana posle meča u kom je bilo 2:2 u Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“.

Ovog puta bi Slavoljub mogao da zauzme mesto na beku, gde Zvezdi neće igrati Milan Rodić, koji odrađuje suspenziju zarađenu crvenim kartonom iz beogradskog susreta dve ekipe.

To znači i da bi u odbrani trebalo da zaigraju i Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Miloš Degenek i Milan Gajić.

Naravno, to je u slučaju da se ponovi formacija iz prvog meča kada je Zvezda imala tri štopera pozadi. Razlika je što ovog puta neće biti ni Nemanje Milunovića, pa će i na njegovo mesto uskočiti zamena.

Treba napomenuti da je Srnić prošao pripreme sa ekipom i već se upoznao sa radom i metodama Dejana Stankovića koji je od decembra 2019. na klupi srpskog prvaka.

Srnić je na boku dejstvovao i tokom prethodnog mandata u Zvezdi, gde je između ostalih čuvao i Sadija Manea iz Liverpula.

Ostao je upamćen njegov gol protiv Kelna u Ligi Evrope, još tri u kvalifikacijama za to takmičenje 2017, ali i činjenica da se uvek borio bez kompromisa.

„Bato, srećno večeras“, na društvenim mrežama je napisao Orlandić, sadašnji napadač Zete. Podsetimo, Orlandić je igrao u Zvezdi od februara 2015. do septembra 2017. godine.

On je Srniću poželeo sreću i kada se Slavoljub vratio u Crvenu zvezdu, krajem decembra 2020. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Orlandic (@orlandic_99)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram