Slavoljub Đorđević Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević kaže da od utakmice s Partizanom očekuje težak okršaj, ali i da su crno-beli u rangu Crvene zvezde.

Vojvodina je u prvom kolu remizirala sa Zvezdom 0:0, potom je u evropskom meču pobedila Panevežis sa 1:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je pobedio ekipu Proletera sa 4:0 u Superligi, a onda je odličnu ofanzivnu igru prikazao i protiv Dunajske Strede u borbi za Ligu konferencija.

„Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti“, rekao je Đorđević u najavi meča s Partizanom.

Dodao je i da je postojala mogućnost da se utakmica pomeri za jedan dan zbog Evrope, ali u tome Voša nije uspela.

„Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum“, kaže trener novosadskog kluba.

Za ekipu Partizana priča da je ozbiljan tim u rangu sa Crvenom zvezdom.

„Mi imamo naš plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem“, istakao je Slavoljub Đorđević.

BONUS VIDEO: VAR je od ove sezone po prvi put u Superligi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar