Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi trening po dolasku u Tursku gde će proći drugi deo priprema za prolećni deo sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao što su najavili početkom ove nedelje, crveno-beli su u Turskoj jači za Aleksandra Kataija koji je sa širokim osmehom dočekao rad sa saigračima posle dva meseca.

„Magiko“ je bio van terena od novembra zbog problema sa trombocitopenijom i klub se nadao da će moći da se vrati u februaru, ali se vratio ranije.

Zvezda će u Antaliji biti do prvog februara i do tada će odigrati četiri kontrolne utakmice zaključno sa Šahtjorom iz Donjecka.

Prvi deo priprema odrađen je na Kipru i između Pafosa i Antalije, crveno-beli su imali dva dana odmora. U drugom delu sezone će biti fokus na očuvanju prednosti na tabeli Superlige.

Aktuelni srpski šampion je devet bodova ispred Partizana, dok se u Ligi Evrope u drugoj polovini februara sastaje sa italijanskim Milanom.

Dejan Stanković je u Tursku poveo 29 igrača, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar