Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai odlazi sa ekipom u Tursku, što je svakako dobar nagoveštaj za ekipu Dejana Stankovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su završili prvi deo zimskih priprema na Kipru i posle dva dana odmora u sredu kreću u Tursku, gde će odraditi drugi deo.

Zvezda je potvrdila da će tamo biti i Katai, koji je dva meseca unazad imao problema sa trombocitopenijom, krvnim poremećajem sa kojim se već izborio nekoliko puta.

„On će danas izaći sa nama na teren, ali će ostati u Beogradu na daljem oporavku. Očekujemo da se priključi u februaru, a što se datuma tiče i predviđanja tog tipa, još uvek ne znamo. Moramo da vidimo sa doktorima sve to, ali sam zadovoljan kako teče oporavak i svi zajedno smo optimisti“, rekao je Stanković pred odlazak na Kipar.

Ispostavilo se da se stanje dovoljno poboljšalo, pa će Katai imati priliku da se uigrava sa timom pred jedan od najbitnijih mečeva za Zvezdu – protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope.

Taj susret je u drugoj polovini februara, a pre toga će ekipa iz Ljutice Bogdana imati nekoliko provera.

Mada nije sigurno hoće li Katai dobiti priliku i koliko, Zvezdi će rivali na pripremama u Turskoj biti Slask, UFA, Maribor i Šahtjor iz Donjecka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar