Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernaandez

Uporan je iako su mu mnogi odavno predvideli da će otići...

Trener fudbalera Atletika Dijego Simeone poručio je da neće podneti ostavku posle eliminacije madridskog kluba iz Lige šampiona, prenose španski mediji.

„Težak trenutak, ali neću podneti ostavku. Tvrdoglav sam i sve dok sam u klubu insistiraću da dođemo do trofeja u Ligi šampiona, koji nam je potreban“, rekao je Simeone.

#related-news_0

Atletiko je odigrao 2:2 sa Bajerom iz Leverkuzena i ostao je kolo pre kraja grupne faze bez šanse za plasman u osminu finala Lige šampiona.

U sudijskoj nadoknadi je nakon neverovatne situacije kada je meč već bio završen naknadno dosuđen penal posle VAR, a promašio ga je Janik Karasko.

Prvo mesto na tabeli grupe B Lige šampiona drži Briž sa 10 bodova, dok je Porto drugi sa devet. Atletiko je treći sa pet, dok je Leverkuzen poslednji sa četiri boda. Madridski klub će u poslednjem kolu gostovati Portu.

Argentinski stručnjak ima ugovor sa Atletikom do juna 2024. godine. On je trener madridskog kluba od 2011, sa Atletikom je osvojio dve titule u La Ligi, Kup kralja, Superkup Španija, dve Lige Evrope, dva evropska Superkupa.

Simeone je sa Atletikom 2014. i 2016. godine od Reala izgubio finale Lige šampiona.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Tadićevog saigrača, podsetio jedan na najlepših u istoriji fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar