Foto: EPA-EFE/Christian Bruna

Fudbaleri Atletika su završili takmičenje u drugom kolu Kupa Kralja nakon poraza od trećeligaša Kornelje sa 1:0, a nedugo nakon toga je Dijego Simeone najavio mogućnost da napusti klub.

Naime, Argentinac jeste na teren poslao mešovit sastav, ali nije očekivao bruku nakon što je jedini pogodak u 7. minutu postigao Adrijan Himenez.

PROČITAJTE JOŠ

Simeone je nakon meča najavio odlazak, ali ne direktno, već kao da je želeo samo da pripremi navijače na mogućnost da nakon devet godina više neće voditi „jorgandžije“.

„Sledeće sezone ćemo potražiti rešenja ako budemo ovde. Fudbal je promenljiv i morate da budete otvoreni za sve opcije. Moramo da prihvatimo ono što klub odluči“, rekao je Simeone, što su mediji u Španiji protumačili kao najavu rastanka sa klubom na kraju sezone.

Foto: EPA-EFE/Yuri Kochetkov

Simeone je u prvi plan istakao dobru igru rivala, koji je zaslužio sve pohvale.

„Uvek idemo na pobedu, ali protivnik je bio bolji. Imali smo prilike, ali oni su otpočeli meč jako dobro. Odlično su se borili i igrali su utakmicu onako kako su hteli. Držali su intenzitet visoko i moramo da im čestitamo“, rekao je u maniru pravog džentlmenta Simeone koji je pokazao da zna da podnese poraz.

Nije želeo da ocenjuje svoje igrače javno:

„Prerano je davati mišljenje, emocije su trenutno povezane samo sa rezultatom. Svi su dali sve od sebe, ali ponekad ne ide sve kako ste zacrtali“, zaključio je Simeone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar