Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Barselona je bez većih problema eliminisala Napoli u osmini finala Lige šampiona, pobedivši Italijane 3:1 u revanšu (prvi meč 1:1), što je bio povod da trener Kike Setijen malo odmori od priča o otkazu.

I umesto da bude skroman, s obzirom na to da mu je do juče posao „visio o koncu“, čovek koji je pre preuzimanja Barselone čuvao krave u svom selu, odmarajući od fudbala, odvažio se da ispali sledeću rečenicu:

„Najbolji smo na svetu“, poruči je Setijen.

PROČITAJTE JOŠ

Očigledno da je na taj način želeo da skine malo pritisak sa sebe, ali i sa ekipe koja je ostala bez trofeja u Primeri, pa joj je ostalo da juri trofej Lige šampiona.

Naredni rival Mesiju i ekipi biće Bajern, koji je i u revanšu ubedljivo slavio protiv Čelsija – 4:1 (prvi meč 3:0), a taj meč biće odigran na završnom turniru u Lisabonu.

Pročitajte još: Nije samo Mesi u fokusu, već ceo tim Barselone

„Uvek može bolje, ali mislim da smo bili odlični protiv Napolija, pre svega se to odnosi na prvo poluvreme. Na ovom nivou nikad ne možeš da igraš samo svoju igru, moraš da gledaš i šta protivnik radi. Barselona je najbolja ekipa na svetu, ali tu su i Bajern, Real Madrid. Te utakmice odlučiće detalji. Zadovoljan sam fizičkom spremamo ekipe, a u petak će biti strašno teško jer igramo protiv neverovatno dobre ekipe. Ipak, imamo najboljeg igrača na svetu, dok Bajern ima Levandovskog koji je dao 13 golova ove sezone u Ligi šampiona“, izjavio je Kike Setijen, dodajući da je sve u redu s Mesijem posle jednog jakog i nezgodnog udarca koji je dobio.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar