Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Bivši bek Totenhema i Pari Sen Žermena, Serž Orije, novo je pojačanje španskog Viljareala.

Orije je sa „žutom podmornicom“ potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produžetka saradnje na još dve godine.

Kako navode iz kluba, Orije je prožao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Viljarealom, ali će najpre morati da se odazove pozivu Obale Slonovače pred mečeve u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Malavija. Po okončanju reprezentativne pauze biće i zvanično predstavljen.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvu narednu utakmicu Viljareal će igrati protiv Osasune, 17. oktobra na svom terenu. Orijeov prethodni klub bio je Totenhem, koji ga se iznenada odrekao pred kraj letnjeg prelaznog roka. Bek je za „pevce“ odigrao 110 utakmica i upisao osam golova.

Osim za Totenhem, u karijeri je igrao i za Lans, Tuluz i Pari Sen Žermen.

Posle njegovog odlaska iz ekipe Nuna Espirita Santa pominjalo se da bi mogao da pojača velikog londonskog rivala, ekipu Arsenala, ali su se u redovima „tobdžija“ ipak odlučili za Takehira Tomijasua.

Ekipa predvođena Unajom Emerijem je osvajanjem Lige Evrope prošle godine ozbiljno podigla lestvicu. Tokom leta je uprava izdvojila 54.500.000 evra na pojačanja, ali još uvek ne beleži željene rezultate.

U Ligi šampiona posle dva kola ima samo bod, dok je na reprezentativnu pauzu otišla sa 11. mesta u španskoj La Ligi. Doduše, jedina je ekipa u prvenstvu bez poraza, ali ima čak pet remija uz dve pobede.

BONUS VIDEO Gol Filipa Kostića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar