Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Serhio Ramos, dosadašnji fudbaler Real Madrida novi je štoper Pari Sen Žermena potvrdio je taj klub u četvrtak nešto pre podneva.

PROČITAJTE JOŠ:

Ramos je napustio Real posle deceniju i po u slavnom madridskom klubu sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti – po nekoliko puta.

Serhio je još ranije dogovorio prelazak u taj klub i samo se čekalo da potpiše, pa je u sredu nastala zabuna jer su izjave puštene u etar pre nego što je saradnja ozvaničena.

Međutim, sada ta prepreka ne postoji, a Ramos je dobio ugovor na dve godine, do juna 2023. Toliko je tražio i od Reala, a bilo je mesecima natezanja u vezi sa dužinom ugovorne obaveze.

„Najbolje mesto da nastavim da sanjam, najbolji klub da nastavim da pobeđujem, borićemo se sa svime i za sve. Idemo Pari Sen Žermen“, napisao je Ramos na društvenim mrežama.

Podsećamo, on je u Real Madrid stigao još 2005. godine i od tada je bio standardni prvotimac „kraljevskog kluba“ za koji je odigrao čak 671 utakmicu u svim takmičenjima. Dao je 101 gol i podelio 40 asistencija.

BONUS VIDEO: Tenk i raketni bacač „čekaju“ navijače pred novu sezonu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar