Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Sergej Milinković-Savić uskoro bi mogao da napusti Lacio, a prvi u redu za njegov potpis je Juventus.

Kako javlja italijanski „Tutosport“ srpski reprezentativac bi već ovog leta mogao da postane igrač Juventusa. Oni prenose ekskluzivnu informaciju „da je došlo vreme da Milinković pređe u Juventus“.

PROČITAJTE JOŠ

Po nekim informacijama u čitav posao bi trebalo da bude uključen i Paulo Dibala. Argentinski fudbaler ima ogromnih problema sa povredom koju mnogi lekari imaju problem da saniraju.

Sergej je sa Rimljanima osvojio trofej Kupa Italije i igrao u Ligi šampiona, pa bi uskoro mogao da napravi transfer karijere.

O tome je za „Tutosport“ govorio i agent Vinćenco Morabito.

„Ovo može pravo leto za njega. Ovo je pravi trenutak za „staru damu“, ali i za igrača Lacija. Onih 100 miliona koje je tražio Lotito su sada u najboljem slučaju 50. Juventusu je potreban vezista. Rabio se nalazi na listi transfer meta Mančester sitija, ali neće da napusti Juventus“, rekao je Morabito.

Sergej je ponikao u Vojvodini, odakle se posle 16 utakmica preselio u Gent. Nakon samo godinu dana u Belgiji prelazi u Lacio, za koji je odigrao 235 utakmica, postigao 44 gola i upisao 36 asistencija.

Osvojio je Svetsko prvenstvo za mlade 2015. godine sa Srbijom, a tada je osvojio i Bronzanu loptu takmičenja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar