Dejan Majes, foto: FSS
Dejan Majes, foto: FSS

Selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes rekao je da se tim nije obrukao protiv Portugalije uprkos porazu u prvom meču na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

PROČITAJTE JOŠ

Futsal reprezentacija Srbije poražena je od Portugala 4:2 (2:2) u utakmici prvog kola A grupe na šampionatu Evrope u Holandiji, nakon što je srpski tim na samom startu meča poveo sa dva gola kapitena Marka Pršića, ali su Portugalci prvo do poluvremena izjednačili, a kasnije u nastavku došli do potpunog preokreta.

„Dobro smo ušli u meč, prvih 15 minuta nadigrali Portugal, imali više nego očekivan rezultat. Doaalo je do pada, neke greške su se ponovile. U nastaku se osetilo odsustvo velikog broja naših igrača, Rajčevića, Lazarevića, Aleksića…Sa njima bi ovo bila sasvim drugačija priča. U nastavku smo i malo fizički pali“, rekao je Majes posle meča za sajt FSS.

Uglavnom, znali smo da će biti teška utakmica, znali smo da i taj deficit u kadru može da nam napravi problem, kaže selektor.

„Sada je važno da se kompletiramo i spremno dočekamo naredna dva presudna meča. Protiv Portugala se nismo obrukali, nikome nije lako igrati ako nemaš u sastavu nekoliko standardnih igrača. Verujem da ćemo protiv Ukrajine i Holandije pokazati pravo lice, imamo kvalitet, znamo šta želimo i možemo. Cilj nam je plasman u nokaut fazu, uveren sam da nam je tamo mesto“, rekao je Majes.

Srbija naredni meč igra u nedelju od 14.30 sati protiv Ukrajine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar