Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan je odlučio da posle brojnih problema raskine ugovor sa Sejdubom Sumom.

PROČITAJTE JOŠ

Klub se tim povodom oglasio na zvaničnom sajtu.

„FK Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom Sumom. Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je doneo odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor.

FK Partizan je institucija iznad svakog pojedinca, a čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu!“, navodi se u saopštenju Partizana.

Problemi na relaciji između Sume i Partizana traju od početka priprema na koje je igrač kasnio zbog problema sa pasošem, a sve je eskaliralo u poslednjih dvadesetak dana.

Prema tvrdnjama kluba, Gvinejac je bez dozvole i uprkos povredi otišao na reprezentativno okupljanje, pa se našao usred vojnog idara.

To je izazvalo bes u klubu, a trener Aleksandar Stanojević je najavio da zbog toga neće biti u kombinaciji za „večiti derbi“.

Sve je kulminiralo samo par dana kasnije kada se na društvenim mrežama Suma obratio javnosti i optužio klub i trenera za šikaniranje i širenje laži o njemu.

Ivica Iliev je odgovorio kontraoptužbama, a čitava priča dobila je epilog raskidom ugovora.

Suma je u Partizan stigao 2017. godine iz Slovana iz Bratislave za 1,65 miliona evra.

Tada je postao najskuplji fudbaler u istoriji kluba i miljenik gotovo svih navijača.

BONUS VIDEO Intervju sa Ivanom Gudeljom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare