Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je grupu za A diviziju Lige nacija, a posle žreba svoje utiske izneo je selektor Savo Milošević.

Selekcija BiH će se takmičiti u grupi 3 zajedno sa Holandijom, Mađarskom i Nemačkom, a rezultat neće biti u prvom planu, bar ne Miloševiću i njegovoj ekipi.

„Grupa je otprilike ono što smo mogli i da očekujemo, sve je to tu negde, ni snaga ostalih grupa nije slabija. U A diviziji je morala da bude jaka grupa, to je istovremeno i šansa da se kroz to takmičenje, ne gledajući na rezultat, dođe do nekih novih mladih igrača“, rekao je Milošević za sajt Fudbalskog saveza BiH.

PROČITAJTE JOŠ:

U narednom periodu BiH će imati još dve atraktivne utakmice.

„U svakom slučaju, prioritet u ovoj Ligi nacija ne treba da bude rezultat već uigravanje ekipe i možda da kroz to takmičenje proverimo još neke igrače. U svakom slučaju atraktivno, s obzirom da mi već imamo dve dogovorene utakmice sa Engleskom i Italijom. Biće izuzetno atraktivnih utakmica za Bosnu i Hercegovinu u narednom periodu i nadamo se da ćemo obradovati ljubitelje fudbala, na nama je da se što bolje pripremimo“, zaključio je selektor „zmajeva“.

Bosna i Hercegovina u prvom kolu gostuje Holandiji (7. septembar), a tri dana kasnije će u goste Mađarskoj (10. septembar). U trećem kolu BiH dočekuje Nemačku 11. oktobra, a zatim tri dana kasnije i Mađarsku. U petom kolu „zmajevi“ će u goste Nemcima 16. novembra, a 19. novembra će u poslednjem kolu biti domaćini Holandiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar