Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Bili su samokritični.

Sportski direktor fudbalskog kluba Bajern Kristof Frojnd izjavio je u četvrtak da je razočaran eliminacijom njegovog tima u drugom kolu Kupa Nemačke, prenose nemački mediji.

Pročitajte još

Ekipa Sarbrikena, koja nastupa u trećoj nemačkoj ligi, priredila je u sredu uveče veliko iznenađenje, pošto je na svom terenu pobedila favorizovani Bajern 2:1.

„Odigrali smo jako, jako loše prvo poluvreme. Ovo jednostavno ne sme da se dešava. U drugom poluvremenu nismo mogli da postignemo gol. Ne možemo na taj način da odigramo poluvreme, bilo smo bez agresije i hrabrosti. Malo smo uradili, moramo sami sebe da krivimo. Ovo je veliko razočaranje“, rekao je Frojnd za „Sport1“.

Jedan od najboljih fudbalera Bajerna Tomas Miler kritikovao je pojedine saigrače, koji su posle poraza od Sarbrikena odbili da pozdrave navijače.

„Doživeli smo težak poraz, koji je teško ‘progutati’ i fokusirati se na subotu. Izvinjavam se navijačima za ponašanje celog tima posle utakmice. Morali bi da se držimo zajedno i da vam pokažemo poštovanje. Možda je ‘Klasiker’ savršena prilika da popravimo situaciju“, napisao je Miler na društvenim mrežama.

Bajern će u subotu igrati sa Borusijom u Dortmundu u derbi meču 10. kola Bundeslige.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar