Foto: Instagram / Sanja Beba

Jedna od najlepših žena srpskog fudbala Sanja "Beba" Kružević otkrila je ponešto o sebi.

Verovatno ste je primetili još pre nekoliko godina kada je počela da vodi konferencije novosadskog kluba. Do sada je Kruževićeva već poznato lice, ali se nije mnogo toga znalo o njoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Lepa i vitka brineta koju prate desetine hiljada ljudi, odlučila je da to promeni i otkrije ponešto o sebi.

Tako je između ostalog putem društvenih mreža otkrila da joj je cilj da zaradi mnogo novca kako bi mogla da proputuje svet i ostane da živi gde joj se dopadne.

Ispričala je i kako je upoznala Erosa Ramacotija, te da ne zna šta joj je rekao u tom trenutku.

„Toliko sam bila presrećna što ću imati priliku da ga upoznam (slušam njegove pesme otkako sam bila baš klinka) da nemam pojma šta smo pričali. Znam da je prokomentarisao kako su žene iz Srbije najlepše“, napisala je Kruževićeva.

Kaže da je najbolji savet koji je dobila „da ne trči za muškarcima i autobusima, jer uvek dođe drugi“, ali i da je na licu jedinu estetsku korekciju imala na usnama.

„Samo sam usne dopunila hijaluronom, jer sam imala usne na deda Neđu“, našalila se Vošina lepotica.

Otkrila je i da joj je „prva ljubav“ Elvis Prisli, te da joj je „Suspicious Minds“ omiljena pesma, dok kod muškaraca voli „kad znaju da dobro uslikaju za Instagram“.

Inače, momka i dalje krije od javnosti, premda se već pisalo da je u vezi sa golmanom Emilom Rockovim.

Od jela voli suši, a ističe da ne može da razume ljude koji ne vole životinje, a napominje da je za savršeno telo zaslužna rutina od pet treninga nedeljno mada se ne hrani najzdravije.

BONUS VIDEO: Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram