Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Mohamed Salah nema sumnje protiv koga želi u borbi za trofej.

Nakon što je Liverpul izborio mesto u finalu lige šampiona u Parizu posle uzbudljivog revanša i pobede protiv Viljareala od 3:2, Salah nije morao dvaput da razmišlja kada su ga pitali da li bi se radije suočio sa Mančester Sitijem ili Real Madridom. Siti je prvi meč dobio rezultatom 4:3.

PROČITAJTE JOŠ

„Želim da igram sa Real Madridom. Moram da budem iskren. Siti je zaista tvrd tim, igramo protiv njih nekoliko puta ove sezone. Ali ako mene lično pitate, više bih voleo Madrid.““, rekao je on posle utakmice.

Dok se Liverpul bori sa Mančester Sitijem za titulu u Premijer ligi, Salah ima veoma ličnu istoriju sa RealoM na najvećoj sceni.

Kraljevski kliub je pobedio Liverpul sa 3:1 u finalu Lige šampiona 2018. nakon što je Salah bio prinuđen da napusti igru u prvom poluvremenu zbog povrede ramena nakon što ga je tadašnji kapiten Rela Serhio Ramos povukao na zemlju.

„Izgubili smo u finalu, pa želim da igram protiv njih, nadam se da ću dobiti priliku i da ćemo ih pobediti“, dodao je Salah.

Liverpul, je ostao na putu za savršenu sezonu i četiri velika trofeja, sada je stigao do tri finala Lige šampiona u proteklih pet sezona, nakon što se vratio nakon poraza u Madridu 2018. i osvojio trofej sledeće sezone.

BONUS VIDEO Mitrović u 90+ minutu donosi ubedljivu pobedu Fulamu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar