Foto: EPA-EFE/Phil Noble

Mohamed Salah bi želeo da ostane u Liverpulu, posle spekulacija da bi mogao da napusti Enfild, ali da je odluka na upravi engleskog šampiona.

Salahov ugovor ističe 2023. godine, a on je rekao da bi želeo da ostane što duže, kako bi nastavio da obara rekorde sa „crvenima“.

On je, međutim, krajem prošle godine izrazio razočaranje što nije bio izabran za kapitena u utakmici protiv Midtjilanda u Ligi šampiona, a spekulacije o odlasku pojačane su nakon što je pohvalno govorio o Barseloni i Real Madridu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je preneo „Skaj“, Salah je na pitanje norveške televizije TV2 o budućnosti u klubu odgovorio:

„Ne znam. Ako mene pitate, ja bih želeo da ostanem ovde što duže, ali to je u rukama kluba. Uvek ću davati 100 odsto, do poslednjeg minuta u ovom klubu, želim da osvojim što više trofeja“, istakao je egipatski napadač.

Trener Liverpula Jirgen Klop nedavno je rekao da nikada ne priča o ugovorima sa igračima, ali da klub ne može nikoga da prisili da ostane i istakao je da je Salah u dobrom raspoloženju i dobroj formi.

Posle niza od četiri gola u četiri utakmice Premijer lige, Salah u nedelju nije mogao da zatrese mrežu protiv Mančester junajteda (0:0).

Posle 18 prvenstvenih utakmica, Liverpul je četvrti na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim Junajtedom.

Do kraja meseca Liverpul će igrati protiv Barnlija u prvenstvu, Junajteda u FA kupu, a zatim i protiv Totenhema i Vest Hema u ligi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar