Mohamed Salah Liverpul
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Egipatski fudbaler i ofanzivac Liverpula Mohamed Salah kaže da ne traži "ništa posebno" u pregovorima o novom ugovoru sa "Redsima".

„Želim da ostanem, ali ne odlučujem samo ja. Sve zavisi od kluba. Preneo sam im svoje uslove i oni znaju šta ja želim. Ne tražim ništa posebno“, izjavio je Salah u intervjuu za magazin GK.

PROČITAJTE JOŠ:

Salah je u dosadašnjem delu sezone postigao 16 golova u engleskoj Premijer ligi.

„Uslove koje sam postavio su realni i trebalo bi da pokažu da li klub prepoznaje šta sam sve uradio za Liverpul“, rekao je Salah.

Britanska štampa navodi da Salah pregovara o nedeljnoj plati od 360.000 evra.

Ako bi se postigao sporazum, došlo bi do promene u menadžerskoj politici kluba, koji nerado daje velike ugovore igračima starijim od 30 godina, koliko će Salah napuniti sledećeg juna.

„Tu sam pet godina. Poznajem odlično klub. Volim navijače i oni vole mene. Što se menadžmenta tiče, izneo sam im svoje uslove, i lopta je sada u njihovim rukama“, izjavio je Salah.

Salah je ove godine uvršten u najuži izbor za FIFA nagradu za fudbalera godine. Uz Egipćanina za nagradu najboljeg boriće se još i Poljak Robert Levandovski iz minhenskog Bajerna i Argentinac Lionel Mesi igrač Pari Sen Žermena.

Ceremonija dodele nagrade biće održana u Cirihu 17. januara.

BONUS VIDEO: Pogledajte golove sa meča Borusije i Ajntrahta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare