Đerar Pike i Šakira
Đerar Pike i Šakira; Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Šakira i Đerar Pike su objavili da će se razvesti, ali nisu uspeli da sakriju baš sve od javnosti.

Prve informacije su govorile da su se rastali zbog nevere Pikea, ali su sada sve glasniji oni koji tvrde da su prekinuli godinama ranije.

PROČITAJTE JOŠ

Silvija Taules, španska novinarka, prenela je da su se navodno 2017. toliko svađali nasred ulice, da je Šakira izgubila glas dok je vikala na fudbalera Barselona i onda je bila primorana da otkaže koncert.

„Posvađali su se nasred ulice, pred svima. Sumnje u nevere Pikea ne datiraju od juče ili od danas“, otkrila je španska novinarka, a citira čuvena „Marka“.

Fudbaler je odlučio da tuži sve koji su govorili loše o njemu jer tvrdi da su obmanjivali javnost, da su mu rušili imidž i da su iznosili laži. Tvrdi da nije bilo nevere, već da nisu zajedno jer se jednostavno više nisu razumeli, te da je njegova ljubav prema pevačici iz Kolumbije nestala.

Navodno je Pike u martu formalizovao raskid da nijedna strana ne pretrpi oštećenje imidža, ali je Šakira pokušala da popravi vezu. Očigledno bezuspešno.

Defanzivac Katalonaca je snimljen i kako se provodi u Stokholmu sa mladom plavokosom devojkom. Pike je nosio duksericu i kapuljaču na glavi, ali je ipak uslikan oko ponoći na jednoj žurci.

BONUS VIDEO Najdžel Vilijams Gos na štakama ulazi u Arenu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare