Foto: EPA-EFE/Rui Vieira

U Votfordu je poznato da se treneri menjaju kao na traci, tu sudbinu je doživeo i Vladimir Ivić.

Naš stručnjak nije dozvolio da se „udara“ na njegovo trenerski autoritet i cena toga bila je visoka.

PROČITAJTE JOŠ

Uprava je stala uz fudbalera Troja Dinija, koji nije igrao za vikend iz disciplinskih razloga.

Nakon toga, Ivić je smenjen, u porazu od Hadersfilda sa 2:0, a nakon meča je kratko prokomentarisao da je disciplina razlog za ostavljanje Dinija van tima.

Iviću nije ukazano poverenje, iako je dobro vodio Votford, bio je čak i proglašen za najboljeg trenera novembra.

„Sve je bilo normalno na treningu u petak, putovali smo za Hadersfild i samo mi je rečeno da nisam u timu. Nisam srećan, ali tako je kako je. U 2 i 10, idem na masažu i dobijam poziv da odem do šefa. Rekao sam da nije nikakav problem, samo da se završi masaža. Otišao sam do kancelarije, a on je bio u kantini i jeo je. Onda me nije zvao i mislio sam da nije ništa važno i da ćemo razgovarati u autobusu“, rekao je on.

„Putovanje, ništa. Hotel, ništa. Ne može biti problema. Biću iskren, lice mi je verovatno bilo kao da ću ispaljivati gromove jer su me izbacili iz tima, dao sam tri gola u tri meča i ispao iz tima, nisam bio srećan. Ali opet, toliko je mečeva i počneš to da razumeš. Onda, nije me zvao ni za zagrevanje. Tada sam razmišljao, u redu, u ponedeljak ujutru ćemo se pozabaviti ovim“, naveo je Dini.

Onda je ispričao kako je došlo do susreta sa trenerom.

„Ušao sam u auto da krenem kući, i onda, ping, ping, ping. Pozvao me je i rekao da me je odmarao jer sam igrao četiri cele utakmice prošle nedelje, a onda i da sam morao da budem disciplinovan za nešto, ali nije želeo da govori o tome“, rekao je Dini.

Njega su igrači pitali šta se desilo i šta je uradio, ali nije umeo da objasni.

„Jedino što mogu da kažem je da kada je tražio da me vidi, nisam došao. Nisam prekinuo masažu i to je to. Nemam veze sa time što on sada nije menadžer, nisam ništa uradio i započeo što bi ometalo tim. Čak i ako bih to učinio, samo bih sebi otežao posao. Ne bih bio dobar kapiten ako ‘bušim’ menadžera“, zaključio je Dini.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar