Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Branislav Ivanović, reprezentativac Srbije i član ekipe prvaka Rusije, Zenita, završio je saradnju sa klubom iz Sankt Peterburga i mogao bi da se vrati u Srbiju i to u redove šampiona, Crvene zvezde.

Zenit je u subotu kompletirao sezonu trijumfom u Kupu Rusije, osvojena je dupla kruna, a u finalnom meču za pehar kupa pao je Himki (1:0).

PROČITAJTE JOŠ:

Strelac jedinog gola bio je Artjom Dzjuba, a ruski mediji su po završetku susreta preneli da je Ivanović tokom proslave ispustio pehar, kristalni poklopac se razbio!

Ipak, po završetku meča, mnogi su Ivanoviću poželeli sreću u nastavku karijere, a najavljeno je i da bi mogao da ostvari dugogodišnji san i postane konačno fudbaler Crvene zvezde!

Tako je barem napisao ruski novinar Timur Valeev koji tvrdi kako Ivanović gotovo sigurno ide u redove „crveno-belih“, a nja njegovo mesto će doći štoper Liverpula, Hrvat Dejan Lovren.

Trener Zenita Sergej Semak je posle meča takođe rekao kako neće biti produžetka ugovora sa 36-godišnjim Ivanovićem, jer on nije pristao na uslove Zenita.

Dolazak sada već bivšeg kapitena Zenita bi značio mnogo za Crvenu zvezdu u pokušaju da i ove sezone stigne do Lige šampiona, do koje će joj put biti znatno teži, jer se u kvalifikacijama igra po jedna utakmica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare