Foto: EPA-EFE/Sebastien Nogier

Aleksandar Dragović je povezivan sa Crvenom zvezdom u prethodnih nekoliko nedelja, spominjalo se i da bi mogao u januaru da stigne na Marakanu, ali od toga neće biti ništa, bar do leta.

PROČITAJTE JOŠ...

To je potvrdio sportski direktor Bajera, Rudi Feler, u izjavi datoj portalu Kiker.

„To više nije pitanje, i on to zna. Pogotovo u periodu od februara do marta, neophodni su nam svi igrači“, rekao je Feler.

Dragović igra odlično, pa i ne čudi što „farmaceuti“ ne žele da ga se odreknu:

„On je uradio odličan posao na gotovo svakoj utakmici, nevezano da li je igrao kao štoper ili kao bek. Kad vam je potreban, tu je. Bio je jedan od ključnih igrača za naše rezultate“, dodao je Feler.

Reprezentativac Austrije je u Leverkuzen stigao 2016. godine iz kijevskog Dinama i potpisao petogodišnji ugovor koji ističe narednog leta. Iako nije bio među ključnim igračima Bajera, legendarni fudbaler ne krije da postoji mogućnost produžetka saradnje:

„Videćemo kako će situacija da izgleda na proleće“, zaključio je Feler.

Nedugo potom i sam Dragović je istakao da je situacija podložna promeni:

„Ne želim bilo šta da precenjujem, ali definitivno ovakve izjave vidim kao motiv. Sve ide lakše kad se osećate cenjeno. Uživam u trenutku, posebno jer stvari mogu da odu u oba pravca, kada je fudbal u pitanju“, rekao je Dragović za ovaj list.

Dragović je poznat kao veliki zvezdaš i ne krije da bi voleo da zaigra na Marakani, ali je veliko pitanje da li će, ukoliko nastavi sa ovakvim partijama, stići u „Ljutice Bogdana“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar