Foto: EPA-EFE/Jorge Nunez

Legenda svetskog i portugalskog fudbala, Brazilac Ronaldo, našalio se na račun zvezde Juventusa, napadača Kristijana Ronalda.

Proteklih godina, Kristijano Ronaldo je stalno morao da se suočava sa tim da bude posmatran kroz prizmu brazilskog fudbalera, koji sada ima 43 godine.

Brazilca su imenovali sa „Originalni Ronaldo“ ili „Debeli Ronaldo“, kod nas u Srbiji i sa „Zuba Ronaldo“, sve su to nadimci za bivšeg laureata Zlatne lopte.

PROČITAJTE JOŠ:

U razgovoru sa bivšim kapitenom Italije, Fabijom Kanavarom, u uključenju na Instagramu, Ronaldo Luis Nazario da Lima, kako mu je puno ime, pomalo je pecnuo zvezdu Juventusa, Kristijana Ronalda.

Na pitanje kako je to kada te zovu „Pravi Ronaldo“, Brazilac je odgovorio:

„Za Kristijana Ronalda mora da je dosadno to kad čuje da sam ja onaj pravi Ronaldo. Ljudi ne mogu da se porede. Kristijano će ostati u istoriji fudbala po golovima i kontinuitetu uspeha koje je imao. Ostaće jedan od najboljih, baš kao i Mesi“, smatra Ronaldo.

Prvu „Zlatnu loptu“ dobio je pre 21. rođendana, još 1996. godine, potom i godinu dana kasnije.

Godinu 1998. završio je kao drugi i verovatno bi i tada bio najbolji da nije bilo misteriozne povrede na dan finala Svetskog prvenstva.

Što se tiče Kristijana Ronalda on je ove sezone postigao 21 gol na 22 utakmice u dresu Juventusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar