Vijeri
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Kristijan Vijeri, bivši italijanski napadač, u razgovoru za italijansku televiziju "Rai" otkrio je pozitivne i negativne strane obavezne izolacije koja je na snazi na Apeninskom poluostrvu.

„Ovaj period nije lak uopšte. Već mesec dana smo kod kuće sa dve vrlo male devojčice i pokušavamo da ih nateramo da provode vreme u našem domu. Dostigao sam 106 kilograma i svaki dan sam sve veći. Ukoliko bih uspeo da se vratim na 95 to bi bilo fenomenalno za šta bih morao da odem na dijetu i da radim vežbe za šta sam previše lenj“, rekao je Vijeri za „Rai“.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši napadač Intera istakao je da nije sve tako crno, a da deo slobodnog vremena koristi da se čije sa brojnim prijateljima.

„U slobodno vreme se čujem sa nekadašnjim saigračima. Razgovaramo o fudbalu, svakodnevnom životu i događajima iz prošlosti. Nekad i po dva sata provedem u dobrom društvu, na primer Toti je priznao da prati igre svog sina u juniorima Rome, ali ne ulazi u Trigoriju, klupski trening centar. Loše je to čuti od nekoga ko je bio 30 godina u Romi i dao sve za taj klub“, izjavio je Vijeri.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar