Foto: EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Fudbaleri Srbije dočekaće Portugal (27. mart) u drugom meču kvalifikacija za Mundijal 2022. u Kataru, a selektor rivala Fernando Santoš saopštio je spisak igrača na koje računa.

PROČITAJTE JOŠ

Jasno je da je Portugal prvi favorit u našoj grupi, u kojoj će „orlovi“ tri dana ranije dočekati Republiku Irsku, na debiju novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

S druge strane, Santoš je objavio spisak igrača za utakmice sa Azerbejdžanom (24. mart), Srbijom i Luksemburgom (30. marta), u prvom ciklusu kvalifikacija za Mundijal 2022. godine u Kataru.

A, Portugal će stići u Beograd predvođen asovima kao što su Kristijano Ronaldo, Žoao Feliks, Bruno Fernandeš, Bernardo Silva, Diogo Žota, Pepe, i ostali…

Nova imena na spisku su Nuno Mendeš, 18-godišnji levi bek Sportinga i njegov saigrač iz kluba zadnji vezni Žoao Palinja. Koliko su Portugalci moćni svedoči da mesta nije bilo za Rafaela Leaa iz Milana i Trinkaa iz Barselone, koji će igrati za mladu reprezentaciju.

SPISAK REPREZENTACIJE PORTUGALA

Golmani: Antoni Lopes (Lion), Rui Patrisio (Vulverhempton), Rui Silva (Granada);

Odbrana: Sedrik Soareš (Arsenal), Žoao Kanselo (Mančester Siti), Domingoš Duarte (Granada), Žoze Fonte (Lil), Pepe (Porto), Ruben Dijas (Mančester Siti), Nuno Mendeš (Sporting Lisabon), Rafael Gereiro (Borusija Dortmund);

Sredina terena: Danilo Pereira (Pari Sen Žermen), Žoao Palinja (Sporting Lisabon), Bernardo Silva (Mančester siti), Bruno Fernandeš (Mančester junajted), Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Renato Sančes (Lil), Serđo Oliveira (Porto);

Napad: Andre Silva (Ajntraht), Kristijano Ronaldo (Juventus), Diogo Žota (Liverpul), Žoao Feliks (Atletiko Madrid), Pedro Neto (Sporting Lisabon), Rafa Silva (Benfika).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar