Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Fudbaler Čelsija i belgijski reprezentativac Romelu Lukaku otkrio je kako se trenutno oseća u londonskom timu, ali je rekao i da zna da će se u budućnosti vratiti u Inter.

Lukaku je ove sezone imao problema i sa povredom, zbog koje je propustio sedam mečeva, a nedavno je bio pozitivan i na koronavirus zbog čega je ponovo odsustvovao sa terena.

PROČITAJTE JOŠ:

U intervjuu koji je dao za „Skaj sport“ Belgijanac se potpuno otvorio, podelivši trenutne emocije sa navijačima.

„Sada je pravo vreme da podelim moja osećanja. Uvek sam govorio da mi je Inter u srcu, znam da ću se vratiti, zaista se nadam tome. Zaljubljen sam u Italiju, ovo je pravi trenurak da razgovaramo i da ljudi znaju šta se zaista dogodilo“, rekao je belgijski napadač.

Lukaku je letos napustio Inter i pojačao Čelsi, a njegov transfer koštao je „plavce“ čak 115 miliona evra.

„Mislim da sve što se dogodilo prošlog leta nije trebalo da se desi ovako. Kako sam napustio Inter, način na koji sam napustio klub, kako sam komunicirao sa navijačima – ovo me muči, jer nije bilo pravo vreme“.

Belgijanac ima 28 godina, ali je uprkos tome rekao da za Inter ne želi da zaigra na samom kraju karijere, već kada bude na vrhuncu.

„Od srca se nadam da ću se vratiti u Inter, ne na kraju karijere, već kada još uvek budem bio na vrhunskom niovu, da zajedno osvojimo više. Želim da se izvinim navijačima Intera“.

Potom se osvrnuo i na trenutnu situaciju u Ćelsiju, te zbog čega i koga je nesrećan u klubu.

„Psihički sam dobro, ali nisam srećan sa trenutnom situacijom u Čelsiju. Tuhel je odabrao da igra sa drugačijim sistemom. Neću odustajati, biću profesionalac. Nisam srećan, ali sam profesionalac i ne mogu da odustanem sada“, zaključio je Lukaku.

Romelu je ove sezone na 13 nastupa u Premijer ligi postigao pet golova, dok je u Ligi šampiona dodao dva.

Londonski tim je u poslednje vreme u padu formu, pa nakon tri remija iz četiri utakmice ima osam poena zaostatka u odnosu na vodeći Mančester siti.

BONUS VIDEO Golovi sa utakmice između Mančester Sitija i Lestera 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar