Foto: EPA-EFE/ANDREW YATES

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku neće biti u timu Čelsija za derbi meč 21. kola Premijer lige protiv Liverpula.

Razlog ovakve odluke je intervjuu snimljen pre nekoliko sedmica, koji je emitovan u četvrtak, u kom je Lukaku izjavio da je nesrećan situacijom u Čelsiju i požalio se da trener Tomas Tuhel želi da igra drugačiji stil i formaciju od one koja njemu očigledno odgovara.

PROČITAJTE JOŠ:

Lukaku je dodao i da bi voleo da se vrati u Inter iz kojeg je prošlog leta i stigao u Čelsi, te se tom prilikom izvinjavao i navijačima milanskog kluba, sa kojima se rastao na ne baš tako lep način.

Nakon toga se oglasio i Tuhel koji je rekao da mu se ne dopadaju takve izjave i da stvaraju „buku“ koja nije potrebna ekipi u ovom trenutku.Pored toga, naglasio je da će u klubu pričati sa njim „iza zatvorenih vrata“.

Lukaku je od povratka u Čelsi postigao sedam golova na 18 utakmica, a mnogo problema imao je iz bog povrede skočnog zglob, kao i zbog zaraze koronavirusom.

Kao rezultat toga, Lukaku je kompletirao 90 minuta u Premijer ligi samo jednom u poslednjih 13 mečeva i to na poslednjoj utakmici protiv Brajtona kada je postigao gol u remiju 1:1.

Ekipa Tomasa Tuhela je trenutno druga na tabeli Premijer lige, a na „Stamford Bridžu“ dočekuje trećeplasirani Liverpul od 17 sati i 30 minuta.

BONUS VIDEO Golovi sa meča Mančester siti – Lester

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar