Lionel Mesi
Lionel Mesi; Foto: Screenshot Instagram leomessi

Rukovodioci Pari Sen Žermena od nedelje ujutru imaju dodatne probleme kada im je saopšteno da je Lionel Mesi pozitivan na koronavirus. Upravo, zbog toga je jedan video snimak dobio potpuno drugo značenje.

„Sveci“ su objavili da su četiri igrača, među kojima je i Argentinac, dobili pozitivne nalaze na koronavirus, te još jedan član stručnog štaba.

PROČITAJTE JOŠ

Svi oni se sada nalaze u izolaciji. Napadač će zbog toga propustiti najmanje dve utakmice u Francuskoj, kako u Kupu, tako i u prvenstvu ove države.

Nije prošlo dugo, a navijači su se setili snimka koji su videli pre tri dana. Naime, Mesi je tokom praznika odlučio da ode u rodnu Argentinu, a tamo se i previše opustio. Barem tako deluje iz ove perspektive.

Nekoliko portala je objavilo video snimke na kojima igra sa suprugom Antonelom, prijateljima i decom, a istovremeno je okružen stotinama ljudi.

Sve ovo se dešava u trenutku dok je i dalje pandemija koronavirusa globalni problem.

Ovaj snimak bi mogao da uvali Mesija u ozbiljnije probleme. Naime, već je imao problema sa Parižanima kada je tvrdio da je povređen, a onda se čudesno izlečio u novembru i igrao za reprezentaciju Argentine.

Ipak, priča Lea i Antonela satkana je od brojnih tajni, iako kontroverzi gotovo da nije ni bilo.

Upoznali su se u ranom detinjstvu jer je Leo bio dobar prijatelj sa njenim bratom, a priznaće Mesi godinama kasnije da je sa njenim bratom bio dobar prijatelj kako bi nju viđao sve više.

Oboje potiču iz siromašnih porodica, a prvi put su se upoznali kada je Antonela imala osam godina. Leo je već tada osetio iskru i zapitao se „Ko je to?“.

Pisali su pisma jedno drugom, a u jednom od njih je zabeleženo da je Antonela napisala da će biti vereni.

Ipak, sve se odjednom promenilo 2000. godine kada se Mesi sa 13 godina preselio u Barselonu. Već tada su se mnogo zbližili, ali im se život naprosto promenio. Antonela je nekoliko godina bila u vezi sa drugim momkom, pre nego što se Mesi vratio po nju.

Lionel Mesi i porodica
Lionel Mesi i porodica; Foto: Screenshot Instagram leomessi

Vrlo brzo je ostavila tadašnjeg izabranika koji je godinama kasnije objasnio.

„Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija“, poručio je Antonelin bivši momka.

Mesi se tokom 2005. godine vratio u Argentinu jer se ona borila sa depresijom. Poginuo joj je blizak prijatelj, a pregazio ga je pijani vozač. Mesi je od tog trenutka do danas uvek bio uz nju, a ovo je postao oslonac njihove veze.

Već 2008. godine je Antonela počela da živi sa Mesijem u Španiji, a tamo je i upisala fakultet.

Pre četiri godine su se venčali u rodnom Rosariju pred 260 gostiju, a danas imaju troje dece: Tijaga, Matea i Ćira (nazvan po poznatom muzičaru Horasiju Demijanu Petrusiju). Ta svadba je pokazala da su porodice u lošim odnosima, pa su bile smeštene u različitim hotelima.

Ipak, rođenje Ćira ostalo je u senci velike kontroverze kada je Mesijev brat Matijas priveden. On je posle saobraćajne nesreće pretio pištoljem drugom vozaču, a kod njega je pronađena i izvesna količina droge.

Ovo su gresi koje Antonela nikada nije zaboravila Mesiju. Često ga je podsećala da je previše blag prema bratu i da bi on mogao da postane još veći problem u porodici. I pre ovog incidenta je nekoliko puta bio novčano kažnjavan, pa čak i u kućnom pritvoru.

Antonela ne može da razume ponašanje Matijasa, upravo zbog toga što je i sama izgubila prijatelja nakon saobraćajne nesreće.

Ipak, uprkos svemu Antonela je ostala uz Lionela i nikada nije skrivala koliko ga voli.

Njena pojava uvek privlači mnogo pažnje, a dame joj zavide jer i nakon rođenja trećeg deteta izgleda fenomenalno. Za njom su se okretali svi kada god bi Mesi poveo izabranicu na neko gala veče.

Sa 33 godine je već prošla mnogo toga, ali je uvek znala da pomogne Leu kada je to bilo najpotrebnije.

Otputovala je sa njim u Pariz nakon što je usledio rastanak sa Barselonom.

Otac Horhe je kao njegov menadžer vodio pregovore sa Đoanom Laportom, predsednikom Barselone. Kada je sve propalo otišao je do sina, a Lionel je otkrio šta se dešavalo.

„Tata je došao kući. Bio je sa Đoanom celog jutra. Čim je došao, rekao mi je za vest i u tom momentu sam baš potonuo. Onda sam se pripremio da sve to saopštim ženi. Plakali smo, a posle smo morali da kažemo i deci“

Mesi je objasnio i kako su reagovali on i supruga.

„Supruga i ja smo se osećali užasno, bodrili smo jedno drugo da nađemo način kako to da kažemo deci. Morali smo da nađemo pravi način jer smo im u decembru rekli da ostajemo u Barseloni.“

BONUS VIDEO Mesi je osvojio Zlatnu loptu za 2021. godinu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar