Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku imao je novi gaf na najvećoj sceni, u finalu Lige šampiona.

Samo nekoliko meseci nakon što je koštao Belgiju plasmana u dalju rundu Mundijala, kada je Hrvatska zahvaljujući njegovim promašajima izašla iz grupe i kasnije na kvalitet stigla do polufinala, Lukaku je bio „levo smetalo“ u meču Intera i Mančester sitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Siti je poveo u finalu Lige šampiona sa 1:0 golom Rodrija u 68. minutu. Samo dva minuta kasnije Federiko Dimarko je imao šansu da izjednači.

Prvo je glavom udario loptu i u visokom luku je poslao u prečku i srećno mu se odbila na glavu.

Tada se ispred njega, na možda dva metra od gola isprečio Lukaku koga je lopta pogodila, pa je Belgijanac odigrao na štetu svog tima i gotovo sigurno ga je koštao izjednačenja.

Da sve bude još gore, Romelu je u 89. minutu promašio zicer sa pet metara glavom, jer je gađao po sredini i golman Sitija je mogao da spreči izjednačenje.

Ipak, video snimci prve situacije kada je sprečio gol za svoj tim veoma brzo počeli da se dele na internetu, dok se ljudi smeju na račun nesrećnog napadača Intera, jer su mu se ovakve stvari dešavale i ranije.

Inače, Lukaku je ove sezone u dresu Intera dao ukupno 14 golova u svim takmičenjima na 36 odigranih utakmica. Podelio je i sedam asistencija. U Ligi šampiona je odigrao sedam mečeva i postigao je tri pogotka uz jednu asistenciju.

BONUS VIDEO: Svi golovi i asistencije Džuda Belingema u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar