Roberto Mančini i Mario Baloteli, Foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Selektor Italije Roberto Mančini prokomentarisao je ponašanje Marija Balotelija, napadača sa kojim je veoma dobro upoznat.

Baloteli, koji je prošlog meseca napunio 31 godinu tokom čitave karijere je imao problema sa temperamentom i da toga nije bilo, danas bi igrao u daleko jačem klubu od Adane Demirspora.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle Nice nije uspevao da spoji sezone u Olimpiku, Monci i Breši, a po povratku u Italiju se sukobljavao sa navijačima.

„Radio sam sa Balotelijem kad je bio mlad i bio je veoma dobar. On je u smislu tehnike bio i ostao veoma dobar igrač. Ne zaboravimo da ima 31 godinu i da bi trebalo da je na vrhuncu. Naravno, razočarao je sve nas koji smo ga znali kao igrača i kao osobu, što u prošlih pet, šest godina nije uradio ono što je mogao“, rekao je Mančini za Rai Sport.

Koliko ga dobro zna, pokazuje i činjenica da je trenirao Balotelija u Interu i Mančester sitiju.

Baloteli je nakon toga otišao u Milan i Liverpul i nije mogao da se nametne, pa je završio u Nici.

Tamo je dao naznaku talenta koji poseduje, ali je ostao prepoznatljiv po ispadima i gafovima.

Bio je i reprezentativac Italije, za koju je dao 14 golova na 36 nastupa, uključujući i onaj protiv Nemačke u polufinalu Evra 2012.

Tada je skinuo dres slaveći gol, a ta slika je postala viralna i u formi šale je obišla celu planetu. Poslednji put je za Italiju igrao krajem 2018. a i tada je na mesto selektora došao Mančini.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar