Rikardo Gomeš i Emil Rockov, Foto: Starsport

Partizan se sprema za polufinale Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 2:1 u 35. kolu Superlige Srbije. Na samom startu meča Nikola Terzić je zatresao mrežu gostiju, a zatim je i Rikardo Gomeš bio precizan u 41. minutu.

Rikardo Gomeš je bio zadovoljan pobedom.

PROČITAJTE JOŠ

“Nije bila laka utakmica i pretoplo je bilo… Ali mislim da smo odmah u meč ušli fokusirani i nastavili smo sa dobrom igrom, prethodne utakmice su bile dobre, dobro je bilo raspoloženje, ceo tim je igrao dobro. Nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo”, kazao je Rikardo.

Svi kažu da nije lako pobediti jednu ekipu u oba meča u kratkom vremenom intervalu, a crno-beli će za nekoliko dana upravo sa ekipom Vojvodine odigrati polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.

Mladi Nikola Terzić očekuje teži duel u polufinalu Kupa srbije.

“Očekujem čvršću i agresivniju Vojvodinu. To je jedna utakmica od koje sve zavisi, da li ćeš proći dalje, da li ćeš igrati finale ili ispasti u polufinalu, tako da očekujem skroz drugačiji meč, ali mi svaku utakmicu idemo da pobedimo i tako da se i nadamo trijumfu”, navodi Terzić.

Sa njim se slaže i Rikardo.

Foto: Starsport

“Da, očekuje nas sledeći susret sa ekipom Vojvodine već za nekoliko dana. Mislim da će nastupiti jako, ali spremni smo na sve i proći ćemo u sledeći nivo takmičenja”, iznosi Rikardo.

Nikola Terzić polako vraća energiju, želja nikada nije nedostala, a veoma mu znači i to što ima podršku celokupnog tima.

“Mnogo znači podrška, pogotovo za nas mlade igrače, jer nam iskusniji saigrači kroz treninge, novu utakmicu daju podršku i dosta učimo od njih. Nama svaki gol, asistencija, pa i kad ulazimo u šansu, puno znači, a onda dobijamo tako mnogo više i na samopouzdanju”.

Važna podrška za Rikarda Gomeša koja dolazi sa tribina su njegova deca, a čini se da su ga posebno podržali danas.

“Za mene je dobro što ih imam ovde, daju mi veću motivaciju. Danas sam postigao pogodak za njih”

Nikola Terzić je otkrio i sa kim razovara kada mu ne ide i ne može da postigne gol, a uslede kritike javnosti.

Foto: Starsport

“Uglavnom tada razgovaram sa starijim i iskusnijim igračima, sa Lolom, Markecom”, kaže Terzić.

U Partizanu nema opuštanja, uvek je tenzija, pa i sada kada je gol priznat za konačnih 2:1. Partizan uvek mora više i bolje od drugih.

“Tako je. Svaka utakmica mora da se pobedi, to je Partizan, tako da normalno da postoji pritisak i kod tog primljenog gola. Desi se da nas poremete neke stvari, ali mi ne dozvoljavamo da to toliko utiče na nas, tako da smo završili sa pobedom kod kuće u čekamo to polufinale Kupa!”, zaključio je strelac prvog pogotka.

BONUS VIDEO Fulam – proslava titule i povratak u Premijer ligu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar