Foto: FSS

Fudbaleri Srbije igraće u Dominikanskoj Republici i Sjedinjenim Državama dva kontrolna meča, a Ilija Stolica, selektor tog tima je objavio spisak.

Na njemu se našlo 25 imena i prednjače fudbaleri iz Vojvodine, Partizana, Čukaričkog, ali ima i predstavnika Mladosti, Radničkog iz Niša, Javora, Spartaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Priliku će dobiti uglavnom igrači iz domaće lige i prvi meč će igrati u Santa Domingu 25. januara, a drugi 31. januara protiv SAD u Orlandu.

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević kaže da je jedan od razloga zašto se vode igrači iz domaće lige – finansijski.

„Osim toga, pružićemo mogućnost ostalim klubovima Superlige da kroz zvanične utakmice reprezentacije afirmišu svoje igrače. U oba meča očekujemo maksimalno zalaganje momaka i nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat“, kaže Matijašević.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Golmani: Đorđe Petrović, Aleksandar Popović, Miloš Gordić.

Odbrana: Jovan Vlalukin, Aranđel Stojković, Marko Jevremović, Nemanja Mićević, Aleksandar Andrejević, Nikola Stevanović, Mihajlo Ivančević, Ranko Veselinović, Slobodan Urošević, Nikola Aksentijević, Marko Gajić.

Vezni red: Milan Radin, Aleksa Pejić, Jovan Nišić, Veljko Birmančević, Aleksnadar Busnić.

Napad: Lazar Tufegdžić, Miljan Vukadinović, Milan Makarić, Filip Stevanović, Nemanja Čović, Nenad Lukić.

Pripreme za ovu turneju počinju 16. januara u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, dok će srpski reprezentativci krenuti na put 21. januara i vratiće se prvog februara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar