Foto: Tviter/Printskrin/ReadingFC

Fudbaleri Redinga odigrali su nerešeno sa Svonsijem 2:2 u utakmici 44. kola Čempionšipa i izgubili su i matematičku šansu da se plasiraju u plej-of za Premijer ligu.

Reding je poveo u 31. minutu pogotkom Jakua Meitea, izjednačio je Džamal Lou u 67. minutu, a Andre Aju je preokrenuo na 2:1 u korist Svonsija u 83. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Konačan rezultat postavio je Tomas Esteves u drugom minutu sudijske nadoknade – 2:2, ali je Portugalčev gol slaba uteha za ekipu kojoj je presudio loš drugi deo sezone.

Tim srpskog trenera Veljka Paunovića pobedio je samo jednom od početka marta, ali je i izgubio samo dvaput u tom periodu. Ali je zato imao šest nerešenih rezultata.

Paunovićeva ekipa je igrala u sjajnoj formi do kraja oktobra, posle čega je nizom od četiri poraza Reding počeo da pada. Do tada je držao mesto koje vodi u plej-of, ali je sada ispao iz te priče.

Sa prvog i drugog mesta će u Premijer ligu da idu Norič i Votford koji imaju 93, odnosno 88 bodova.

Brentford, Bornmut, Svonsi i Barnsli će u doigravanje da se vidi koja će biti treća ekipa koja ide u viši rang naredne sezone. Brentford ima 78 bodova, preostala tri tima po 77, dok je Reding sa 69 bodova na sedmoj poziciji.

Do kraja sezone su Redingu ostala još dva prvenstvena meča, protiv Noriča i Hadersfilda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar