Foto: EPA-EFE/ROMAN RIOS

Od odlaska Zinedina Zidana sa klupe, Real Madrid traži naslednika koji bi mogao "da popuni njegove cipele", a izbor nije prevelik. Ipak, "kraljevići" su koncentrisali snage da ubede jednog čoveka da preuzme taj posao.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju je Karlo Anćeloti, koji je već vodio Real od 2013. do 2015. godine kada je sa klubom podigao trofej Lige šampiona, Kup Kralja, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Ovo je više nego dovoljna preporuka da se Italijan ponovo nađe na klupi nekadašnjeg kluba.

U emisiji na „Kadena SER“ je otkriveno da je upravo Anćeloti izbio u prvi plan, nakon što se mesecima šuškalo da bi Raul mogao da preuzme klupu kluba za koji je odigrao najviše mečeva u istoriji.

Anćeloti je tako postao već treći italijanski strateg koji se dovodi u vezu sa Realom, nakon što su propale priče o Masimilijanu Alegriju, koji se dogovorio sa Juventusom. Nakon toga su se pojavile glasine da bi klub mogao da preuzme Antonio Konte nakon rastanka sa Interom, a Španci sada njemu ne daju prevelike šanse.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Preostali kandidati su uz Raula, Maurisio Poketino iz PSŽ, te Ćabi Alonso, koji trenutno radi u Real Sosijedadu B.

Anćeloti je od 2019. godine u Evertonu i pitanje je da li će biti spreman da napusti Liverpul nakon ponude Španaca. U bogatoj trenerskoj karijeri je osvojio sedam evropskih trofeja, po čemu je jedan od najboljih trenera u istoriji, a radio je u mnogim velikanima poput Juventusa, Milana, Čelsija, PSŽ, Bajerna, Napolija…

Sa Evertonom je prošle godine završio na desetom mestu Premijer lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar