Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

U Realu se šale nakon osvojene titule.

Fudbaleri Real Madrida nastavili su da pomeraju granice i po 14. put su postali šampioni Evrope, nakon što su u finalu Lige šampiona savladali Liverpul sa 1:0 golom Vinisijusa Žuniora.

PROČITAJTE JOŠ

Real je na putu do titule imao najteži mogući žreb i morao je da savlada najbolje evropke timove.

Madriđani su u nokaut fazu stigli iz grupe D, a onda u drami osmine finala izbacili PSŽ nadoknadivši 0:1 iz prve utakmice i 0:1 u drugoj za ukupnih 3:2. Dramatično je bilo i u njihovim duelima sa Čelsijim kojeg su savladali nakon produžetka druge utakmice u kojoj su pred svojim navijačima gubili sa 0:3.

Fantastične utakmice sa Mančester sitijem (3:4, 3:1 u produžetku) donele su Realu novi težak ispit u finalu protiv Liverpula, a igrači Karla Ančelotija preskočili su i tu prepreku.

Za mnoge nikad teži put jednog osvajača Lige šampiona u Realu su propratili fotografijama „plana“ koje su brzo postale hit.

Na društvenim mrežama su objavili kombinaciju dve slike. Na jednoj se vidi Benzema koji objašnjava Vinisijusu pokazujući mu svoj dlan kao da tamo nešto piše, a odmah ispod i slika tog dlana na kojoj su ispisana imena svih rivala koja su čekirana, što je oduševilo fanove.

Nivea Men

BONUS VIDEO Navijač utrčao na teren tokom ceremonije dodele pehara Lige šampiona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar