Foto: EPA-EFE/Andreu Dalmau

Pred najveću utakmicu španskog fudbala između Real Madrida i Barselone koja će imati ogroman uticaj na šampionsku trku došlo je promene glavnog arbitra i to samo dan pred utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ

Mateo Lahoz se povredio tokom utakmice Lige šampiona između Bajerna i Pari Sen Žermena, pa neće moći da sudi najveći derbi španskog fudbala.

Ono što je izazvalo brojne reakcije jeste njegova zamena.

U pitanju je Hesus Hil Mansano koji je omražen među navijačima katalonskog kluba. Barselona nije imala dobra iskustva sa njim, kao ni njen najbolji igrač Leo Mesi kome je Mansano često davao žute kartone.

Dodatan revolt postoji i zbog činjenice da se Mansano svojevremeno slikao sa kesom na kojoj je grb Reala, a onda se kasnije pravdao da je to bio poklon za sestrića.

Poslednji u nizu mečeva zbog kojeg je bio na udaru, bio je u prošlom kolu kada je Sevilja savladala Ateltiko Madrid, a pobedonosnom golu je ptrethodilo igranje rukom jednog od igrača Sevilje.

Na tabeli trenutno vodi Atletiko Madrid sa 66 bodova, sledi Barselona sa jednim manje, dok Real ima tri manje od gradskog rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar