FOTO: EPA-EFE/PAOLO MAGNI
FOTO: EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Vezista Atalante Marten de Ron ne pati od toga da bude jedan od najzapaženijih fudbalera na svetu, ali zato definitivno zna da se našali na svoj račun.

Fudbaler Atalante odlučio je da napravi zanimljivu akciju u kojoj je hteo da plati i potpiše dres za prvo troje ljudi koji bi ušli u prodavnicu pomenutog italijanskog kluba s namerom da kupe upravo njegov dres.

PROČITAJTE JOŠ:

Sati su prolazili, a De Ron se zabavljao pijući kafu, igrajući karte, slažući pazle, a uspeo je čak i da odrema, ali kupaca i zainteresovanih nije bilo.

Na kraju klipa, koji je objavljen na Tviter nalogu pomenutog fudbalera, pojavljuje se prodavac koji ga obaveštava da se prodavnica zatvara, a Marten razočarano napušta to mesto.

„Kladim se da se Mesiju ovo nikada nije desilo“, napisao je De Ron uz snimak.

De Ron je već pet sezona član Atalante, a pre toga nstupao je još za Spartu Roterdam, Herenven i Midlsbro. Na prošlogodišnjih 35 ligaških utakmica upisao je gol i asistenciju, ali je njegova uloga u timu pre svega defanzivna.

Ipak, treba pomenuti da ovo nije prvi put da De Ron objavljuje komičan sadržaj na društvenim mrežama.

Ovog puta pomenut je Mesi, dok su prethodne „žrtve“ bile Zlatan Ibrahimović, Kajl Voker, Kepa Arizabalaga…

Ibrahimović je bio meta nakon poraza od Milana od Atalante 3:0 prošle sezone. Šveđanin je u svom maniru rekao Duvanu Zapati da ima više golova nego što će on imati u karijeri.

De Ron je nakon utakmice dva kluba u klip ubacio Ibrahimovićeve reči a nakon toga postavio golove sa utakmice i ubedljive pobede Atalante, čime je poslao jasnu poruku.

De Ron je poredio Kajla Vokera i Kepu Arizabalagu. Voker je jednom prilikom bio prinuđen da stane na gol Mančester sitija na utakmici Lige šampiona pre dve godine, a De Ron je engleskom reprezentativcu uputio poruku uz sliku na kojoj lopta pogađa u lice golmana Čelsija Kepu Arizabalagu.

„Dobro urađeno. Ne brini, moglo je biti i gore“, napisao je De Ron uz slike.

 

BONUS VIDEO Intervju sa Ivanom Gudeljom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar