Rajola
Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Poslednjih dana su sve češći navodi u španskim medijima da Real Madrid želi u svojim redovima da vidi Erlinga Holana.

Španska Marka navodi da će madridski klub da krene u trku za mladim Norvežaninom, pošto je trener Zinedin Zidan odlučio da je timu hitno potreban produktivan napadač.

PROČITAJTE JOŠ

Francuski stručnjak je procenio da to nisu Marijano Dijas i Luka Jović, pa će klub sa „Santjago Bernabeua“ ponovo morati da zaviri u svoju kasu.

U prilog tome da je Real „zagrizao“ za Holana ide i nedavna izjava njegovog menadžera Mina Rajole, koji mu je zimus obezbedio ugovor u Borusiji iz Dortmunda.

„Često se čujem sa generalnim menadžerom Reala Hoseom Anhelom Sančesom. Volim da razgovaram sa njim o fudbalu i problemima u FIFA. Njegovo mišljenje me zanima“, rekao je Rajola.

Istakao je da želi da jednog dana dovede velikog fudbalera u Real.

„U ovom momentu imam Alfonsa Areolu, ali je on na pozajmici iz PSŽ, tako da je to samo pola posla. Ovog leta želim da doveden jednog velikog fudbalera u Real. To bi bila radost za sve“, istakao je Rajola.

Ipak, o spekulacijama da bi to mogao da bude Holan, Rajola je nedavno rekao da ne misli da će on napustiti Dortmund predstojećeg leta.

Pored senzacionalnog 19-godišnjaka, Rajola na listi klijenata, između ostalih, ima Pola Pogbu, Marka Veratija, Lorenca Insinjea, Džastina Klajverta…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram