rajkovic sala filip kostic penal azerbejdzan
Foto: Printscreen Youtube / FSS

Golman Srbije Predrag Rajković kaže da je Srbija zasluženo pobedila Azerbejdžan u meču trećeg kola kvalifikacija za Mundijal u Kataru u grupi A.

Srbija je u Bakuu slavila sa 2:1, posle dva pogotka Aleksandra Mitrovića (16. i 81. minut), dok je jedini gol Azerbejdžan dao u 60. minutu iz penala.

NE PROPUSTITE:

„Pa generalno smo dobro počeli meč i igrali smo dobro. Na vreme smo dali gol i priveli smo prvo poluvreme kraju. Onda smo malo lošije ušli u drugo poluvreme. Pad koncentracije, napravili smo penal, oni do tada nisu imali nikakve šanse. Ali što je najbitnije, pokazali smo karakter, išli smo da postignemo pogodak koji je bio jako bitan i uzeli smo važna tri boda“, rekao je Rajković, a prenosi FSS.

Posle dva meča u kojima je branio Marko Dmitrović, Rajković je prvi put u ovom kvalifikacionom ciklusu stao na gol Srbije. Napad za sada igra dobro, odbrana mora da se popravi.

„Imali smo jedan mali nesporazum u prvom poluvremenu. Na svu sreću smo se odbranili, mislim da nije bio strašan šut, ali moj posao je da odbranim“, kratko kaže Rajko.

Penal za Azerbejdžan skrivio je Kostić u 58. minutu kad nije video Emina Mahmudova i mahinalno ga je zakačio u svom kaznenom prostoru dok je pratio let lopte.

„Nije ga video, ali to se dešava i normalno je. Nećemo mu zameriti, ali samo neka sledeći put gleda i iza sebe“, našalio se Rajković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Foto: Printscreen Youtube / FSS