Rajan Gigs Foto: Steven Allen / PA Images / Profimedia

Britanski folkor fudbalskih zvezda koje završavaju na sudu sada je dobio svoju "najsjajniju zvezdu". Do sada niko nije ni blizu košmarima koje je ostvarivao Rajan Gigs. Sramne scene sada su procurele u javnost, a jedna bivša devojka je otkrila niz užasnih detalja.

Kejt Grevil je optužila legendarnog igrača Mančester junajteda za fizičko i psihičko nasilje, pa je tako u toku suđenja pojasnila da je Gigs imao čak devet (!) paralelnih (simultanih) veza, a svaka je bila toksičnija od prethodne.

PROČITAJTE JOŠ

Kejt je odlučila da progovori o svemu što je Rajan radio, pa čak i kada je napao nju i njenu mlađu sestru Emu.

Ljubavni život Gigsa je zapravo priča o zlostavljanju žena koje je sve vreme ubeđivao da ih voli, prenosi „Dejli mejl“. Očekivano, Gigs je negirao sve optužnice, a sada je prvi put emitovana ispovest Gervil koja je sa njim bila u dugogodišnjoj vezi. U 105 minuta razgovora koji je obavljen još pre dve godine kada je Gigs uhapšen zbog fizičkog napada isplivali su neki zaista skandalozni detalji.

Njih dvoje su počeli kao afera dok je Gigs još uvek bio oženjenj, najpre su se zaljubili, a onda je počelo vređanje.

Neretko ju je nazivao „ku****“ i optuživao je da spava sa drugim muškarcima, kao što se to neretko dešava u ovim situacijama verbalno nasilje je ubrzo preraslo u fizičko.

Grevil je čak otkrila da ju je u jednom trenutku izbacio golu iz hotelske sobe u hodnik jer ga je ona optužila da je poslao poruke drugoj devojci.

Rajan Gigs
Rajan Gigs; Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Gigs (48) se tereti da je udario glavom ovu, 12 godina mlađu devojku nakon burne svađe u vili. U skupocenom domu od 1,7 miliona funti gde su neretko provodili vreme imali su tri manje ili više bajne tri godine koje je na kraju ocenila kao „toksična i prisilna veza“.

Grevil je otkrila da su vezu započeli jer su bili u nesrećnim brakovima, a da je ona napustila supruga jer je pronašla svoju srodnu dušu i najboljeg prijatelja u Gigsu.

Taj mehur od sapunice ubrzo je raspršio Gigs kada je počeo da je optužuje da ga je varala sa svima i da je naziva raznim pogrdnim imenima.

Ona je istakla da se osećala kao „psihopata“ i „paranoično“ dok se raspravljala sa njim zbog njegovih afera, pa je u jednom trenutku imao dve devojke sa kojima se viđao njoj iza leša.

Nije mu bilo dobro ni kako namešta krevet ili kako koristi mašinu za pranje sudova!

Onda je usledila najneslavnija scena iz luksuznog hotela u Abu Dabiju.

Pitala sam ga: „Da li šalješ poruku devojci?'“

Onda ju je on izbacio ih sobe dok je bila potpuno gola.

„Okrenuo se, uneo mi se u lice i rekao: „Kako se, je****, usuđuješ? To je moja ćerka. Završili smo, završili smo. Uhvatio me je za zglob, tako snažno, bukvalno me odvukao u salon i vukao po podu. Bacio je sve moje stvari, svu šminku u hodnik i zatvorio vrata i nije me pustio da uđem.“

Nije to bilo dovoljno Gigsu, pa je nastavio da je ponižava u javnosti.

Odlučio je da je napusti u restoranu jer mu je rekla da prekine telefonski poziv.

„Bila sam stvarno uznemirena, ne razumem šta se dogodilo. Otišla sam kod prijatelja plačući, nisam želela da se vratim u hotelsku sobu“.

Onda je usledio novi šok kada joj je anonimni muškarac poslao nagu sliku Gigsa. To ne bi bio možda ni problem da je nije pronašao u telefonu svoje supruge. Pitao je da li je to zaista Rajan, muškarac je čak želeo da to zataška jer ima decu.

„Nije dobro kada to vidiš i celo telo ti upadne u šok. Tada sam prvi put shvatila da on možda nije ono što sam mislila da jeste. Suočila sam se s njim i on je pokušao da izmisli neku priču, na kraju mi je rekao ko je to na slici i da je ta žena udata i tvrdio je da slika nastala pre mnogo godina pa je samo pronađeno u njenom telefonu.“

Zatim je pojasnila njegov „modus operandi“. Nakon što bi ga optužila za prevaru on bi bio agresivan, a onda je bio „mala maca“ i neobično fin do neke sledeće prilike da je napadne.

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Mnoge žene su joj pisale da su imale seksualne odnose sa Gigsom.

„Bila sam naivna. Bio je moj svet i mislila sam da imamo budućnost i da oboje želimo da imamo porodicu…“

Čak je Rajan išao toliko daleko da je zaista kontroliše.

„Ja sam tvoj šef, ne možeš ovako sa mnom“.

Gigs je nakon napada 2020. godine proveo noć u zatvoru, a onda je pušten na slobodu. Tada se saznalo i da je imao aferu sa ženom rođenog brata Rodrija. Bili su čak osam godina zajedno, a Nataša je odlučila da abortira njihovo dete samo nekoliko nedelja nakon što se udala za Rodrija.

Otac se odavno odrekao Rajana Gigsa kada je saznao gnusne detalje. Ali, deluje da svi detalji sada izlaze na površinu.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar