Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

TSC I Vojvodina odigraće derbi kola Superlige.

Fudbaleri Vojvodine gostovaće u petak od 17 časova ekipi TSC-a iz Bačke Topole u okviru 29. kola Superlige Srbije. Trener novosadske ekipe Radoslav Batak izneo je utiske o ekipi iz Bačke Topole.

Pročitajte još

„Ova utakmica će biti pravi vojvođanski derbi. Idemo u goste ekipi koja u finišu sezone igra najbolji i najlepši fudbal. Imaćemo lep ambijent, imaćemo i podršku naših navijača, koji posle poslednje pobede imaju razloga za optimizam. Naša ekipa je spremna, željno iščekujemo tu utakmicu da pokažemo šta znamo i koliko možemo“, rekao je Batak.

TSC napreduje iz sezone u sezonu.

„Doveli su nekoliko pojačanja i takmičarski su još jači nego prethodne sezone. Međutim, mi idemo kao i do sada, od meča do meča, da nastavimo niz i rekao sam igračima pre ovog meča da još nismo ništa uradili, da nismo vezali dve pobede. Moramo da nastavimo da rastemo od utakmice do utakmice“, rekao je Batak.

Nakon povrede, u tim se vraća Uroš Vitas, dok su van stroja i dalje Marko Bjeković i Uroš Kabić.

„Vitas je odradio prvi trening, negde oko 90 odsto intenziteta i to je dobra vest, jer je on jako bitan igrač za našu odbranu. Bjeković još uvek nije uspeo da se oporavi, kao ni Kabić koji sigurno neće još nedelju dana biti sa ekipom. Svi ostali su spremni“, naveo je Batak.

Vojvodina je trenutno peta na tabeli sa 50 bodova, dok je TSC drugi sa 58.

BONUS VIDEO VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar