Foto: Starsport

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić dao je pozitivan primer humanosti ove nedelje.

Ofanzivni igrač Torina je, zajedno sa svojom izabranicom Isidorom Kadijević, odlučio da pomogne Milanu Šolaji i uplati 2.200 evra za operaciju i lečenje čoveka u nevolji.

PROČITAJTE JOŠ:

Čitavu priču je otkrila jedna od poznatih srpskih šminkerki Sanja Orlandić Sretković, koja je akciju za Šolaju delila u više navrata putem svojih društvenih mreža.

„Mladi, prelepi, uspešni u svojim karijerama, ali najvažnije je da imaju srce kao kuća“, piše Sanja uz fotografiju Nemanje i Isidore.

Objasnila je potom kako je sve teklo i kako je u inboks stigla poruka: „Koliko Milanu tačno nedostaje za operaciju u cent?“.

„I oni uplate u cent. Mirno spavaj, Milane i javi nam se u septembru sa lepim vestima“, dodala je Orlandić Sretković i zahvalila svima koji su pomogli akciji.

Inače, Milan je 2014. doživeo tešku saobraćajnu nezgodu posle koje mu se život promenio i dijagnostikovana mu je paraplegija.

Mogao je da se kreće u invalidskim kolicima, a prošle godine su se stvari zakomplikovale jer mu je na kičmi otkriven tumor.

Pošto je opasan po život, treba ga ukloniti i potreban je operativni zahvat na privatnoj klinci u Beogradu.

Novac je uz pomoć Radonjića i Isidore skupljen, ali će kasnije biti potreban za ostale medicinske troškove poput lekova, banjskog lečenja, ortopedskih pomagala.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković posle poraza u prvom meču protiv Makabija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram