Foto: Screenshot Tiktok oglasnatabla

Ukoliko ste pomislili da srpski fudbal više nema čime da vas iznenadi žestoko ste se prevarili.

Ovog puta je u glavnoj ulozi Borivoje Ristić, golman Radničkog sa Novog Beograda, koji uspeo da sačuva mrežu protiv Slobode iz Užica (0:0), ali je pritom izgubio živce, a i zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ

Ristić se povredio u završnici meča, ali je imao dovoljno snage da se sam zatrči na čitavu tribinu navijača u Užicu.

Povredio je rame u 88. minutu nakon što je jedan fudbaler Slobode pao na njega. Nije mogao da nastavi susret, videlo se da je u bolovima, ali je čak i to za trenutak uspeo da zaboravi.

Krenuo je ka svlačionici i osigurao sebi da sigurno propusti sledeći susret (čak i ako se ispostavi da povreda nije ozbiljna) jer je dobio crveni karton.

Najpre se posvaćao sa igračima i stručnim štabom Užičana, zatim je odlučio da uđe u raspravu sa sudijom, a kako mu to nije bilo dovoljno zaleteo se i na navijače koji su ga neprekidno vređali.

Taman kada je izgledalo da je došao trenutak da izađe sa terena, one se okrenuo, zaleteo prema tribini i čak pokušao da se popne kako bi uzvratio udarcem navijačima.

Nije poznato da li je zaista uspeo nekog i da zakači kada je zamahnuo. Ipak, jasno se videlo kada je došao sudija i pokazao mu crveni karton. Navijači su ga zatim gađali predmetima dok je ulazio u tunel, a videlo se da ima još nekih predmeta po atletskoj stazi.

@oglasnatabla #gfk #sloboda #radnicki #nbg #skandal ♬ original sound - OGLASNA TABLA

BONUS VIDEO Užasan sudar Boaćija i golmana PAOK-a, čuvar mreže bio u nesvesti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar