Sergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić; Foto: Tanjug/Alfredo Falcone/LaPresse via AP)

Kakav bi ovo transfer bio.

Srpska kolonija u Juventusu mogla bi da bude jača za još jedno ime.

Dušan Vlahović je stigao da bude prva zvezda tima, dok je Filip Kostić doveden da „drži“ gotovo čitavu levu stranu. Ipak, iza srpskog napadača bio mogao da zaigra i srpski ofanzivni vezista.

Jedan od najboljih asistenata lige petica i fudbaler koji se iz godine u godinu dokazuje kao vrhunski as u Laciju mogao bi da krene put Torina.

„Gazeta delo Sport“ je objavila da je Juventus rešen da januara dovede Sergeja Milinković-Savića, a ovo je objavljeno samo sat vremena nakon što je Sergej režirao pobedu Lacija protiv Fjorentine (4:0) sa dve asistencije.

„Projekat ove ambiciozne operacije rezultat je sastanka čelnika Juventusa posle poraza od Milana i saradnici Andree Anjelija će već u januaru pokušati da dovedu Sergeja“, piše „Gazeta“ u tekstu.

Lacio je najavio da će pokušati da produži ugovor sa Milinković-Savićem do 2026. godine (trenutni mu važi do 2024.). Juventus je očajno otvorio sezonu sa samo 13 bodova iz devet kola. Koliko je to loše najbolje se vidi što prvoplasirani Napoli ima čak 10 više.

Upravo se u Torinu nadaju da će fudbalski mađioničar koji je ponikao u Vojvodini moći da preokrene sezonu.

BONUS VIDEO Ovacije za Mitrovića, Sergeja i Piksija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar