Bejl
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Kalif Al Tani, rođak vlasnika "svetaca" Nasera El Kaleifija, pokušao je da ismeje Real Madrid zbog ponude za Kilijana Mbapea.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbalski klub Real Madrid poslao je zvaničnu ponudu za Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, objavljeno je u utorak uveče.

Mbape je u Pari Sen Žermenu pune četiri godine, a Real je već neko vreme unazad skupljao novac kako bi doveo supertalentovanog Francuza.

Florentino Perez i Real su spremili i izdvojili 207 miliona evra, a u utorak je Fabricio Romano, poznati fudbalski insajder, javio da je za sada ponuđeno 160 miliona evra.

To nije suma koja zadovoljava apetite Parižana, sudeći po porukama Al Tanija.

„Ako prihvatate zacrtanu cenu… Kontaktirajte nas… Ili završite sezonu sa golferom“, napisao je Al Tani, aludirajući na izjave Gereta Bejla da mu je od fudbala golf postao zanimljiviji.

Parižani su stavili do znanja da neće žuriti iako Mbapeu ističe ugovor sledećeg leta, a navijači Reala nisu bili oduševljeni ovom zajedljivom šalom.

Podsetili su da „golfer“ ima 4 Lige šampiona sa Realom, a da PSŽ još sanja taj pehar.

Inače, Al Tani je prvi potvrdio prelazak Mesija u PSŽ, a sada navijače provocira zagonetkom da bi Mesi i Ronaldo mogli da postanu saigrači.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare