Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Samo dan pošto je predsedik Nacionalnog udruženja profesionalnih sportskih liga Francuske (ANLSP), Patrik Volf, osudio je pristalice PSŽ zbog nepoštovanja zdravstvenih mera tokom meča protiv Beverena, oglasili su se ultrasi pariskog kluba.

„Potcenili smo entuzijazam koji je bio na tribinama. Bili smo oduševljeni što se igra utakmica. Ponašali smo se loše, u potpunosti se slažem, ali nismo neodgovorni. Već nedeljama razgovaramo o tome kako da se vratimo na stadion i da budemo bezbedni. Sa naše strane nije bilo loše volje“, rekao je za „Parizijen“ jedan od vođa navijaća PSŽ Romen Mabil.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako piše „Lekip“, PSŽ će u ponedeljak doneti odluku da li će ultrasi moći da prisustvuju prijateljskom meču sa Seltikom dan kasnije.

„Jesmo neke stvari zanemarili ili potcenili, ali mislim da ćemo doći u utorak. Pokušaćemo da pokažemo da smo sposobni da se odgovorno ponašamo, pa čak i da ne bude dobra atmosfera. PSŽ bi želeo da budemo tamo poštujući sva uputstva. Izvodljivo je, tražimo najbolju formulu. Nemamo volje za neposlušnost“, dodao je Mabil.

Potvrdio je da navijačka grupacija „Kolektiv ultras Pariz“ (KUP), čiji je predsednik, neće prisustvovati finalu Kupa Francuska, 24. jula protiv sent Etjena, niti finalu Liga kupa 31. jula, protiv Liona. Takođe je preporučio članovima svoje grupacije da ne putuju u Lisabon na fajnal ejt Lige šampiona, gde će PSŽ u četvrtfinalu, 12. avgusta, igrati sa Atalantom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar